Újabb rekordot döntött az Angry Birds

 A Rovio amellett, hogy már két éve vezeti a letöltések listáját, most már a 350 millió Angry Birds letöltésen is túl van a nagy sikerű játékfejlesztő cég. A cég igazgatója, Andrew Stalbow kijelentette, hogy a 2009 óta letölthető játék a hetekben érte el a 350 milliós letöltést a világhálón. Persze a játékon kívül millió darab számban adják el a plüssfigurákat és a rajongói pólókat világszerte - Magyarországon a T-Mobile-nál van a mai napig az Angry Birds akció. Nem régibben Kínában egy Angry Birds Park épült, amely tovább gyarapíthatja a rajongó és felhasználók számát. 

Címkék: google android app 2011 szeptember angrybirds ravio A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.09.13. 16:08 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr763224600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása