A Galaxy S III jól bírja szuflával

A GSMArena csapata nemrég górcső alá vette a Samsung Android-alapú termékpalettájának idei csúcsmodelljét, melyben a 4,8 hüvelykes HD AMOLED érintőkijelző és az 1,4 GHz-es négymagos processzor energiaellátásról egy 2100 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik. Ezen konstelláció elsőre kicsikét gyengének tűnhet, hiszen böngészéskor és világos tartalmak megjelenítésekor a szerves fénykibocsátó diódákból építkező kijelzők fogyasztása közel sem nevezhető ideálisnak, mely mellett az előző generációs számítógépeket is megszégyenítő mobil processzor és szélsebes grafikus gyorsító áramfelvétele sem elhanyagolható. Jó hír, hogy a Samsung remek optimizálásának köszönhetően az üzemidővel nem lesz különösebb probléma, hiszen a 10 óra 20 perc 3G beszélgetési idő, az 5 óra 17 percnyi böngészés és a 10 órányi videólejátszás így is a vártnál messze jobb eredménynek tűnik. A GSMArena átlagos felhasználói szokásokat modellező tartós tesztje szerint, vagyis naponta 1 órányi 3G hanghívást, videólejátszást és böngészést feltételezve a Galaxy S III teljes üzemideje 43 óra körül alakul.

A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2012.05.15. 16:05 1 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr244514635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rival · http://www.rivalcomp.hu 2012.05.31. 10:23:25

Ami nagyon zavaró, hogy úgy tűnik, az asztalra lerakott telefon itt is a lencsén fog felfeküdni. A mostani i9000-et másfél éve használom. A hátlap a lenti dudornál már matt a sok karctól, felül pedig az egyik oldalon a hangszóró előtti kis dudor, valamint a másik oldalon a lencsevédő felső fél millimétere matt. Mindezt úgy, hogy a másfél év fele idejében nagy kapacitású akkut használtam, a saját hátlapjával. Miért nem lehetett legalább felülre, a két oldalára rakni két kis pöttydudort, hogy azokon feküdjön?

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása