DeskSMS - az SMS küldés új korszaka!

Nyilván sok olyan ember van, akinek sok értesítése van és egyszerűen megnézésük nélkül törli azokat és utána fogalmuk sincs, hogy kaptak üzenetet, akár fontos információról. Azoknak most megérkezett a DeskSMS mellyel a Google Talk segítségével küldhetünk SMS-t. Sok ilyen alkalmazás van a Marketen, amelyekkel böngészőn keresztül küldhetünk ingyen SMS-eket, de ezek hosszútávra alkalmatlanok. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Android Marketről. A DeskSMS telepítése után csak engedélyezni kell a Google fiókunkat és indulhat is az SMS küldés. Ezen túl a beérkezett üzenetekről a GTalkban és a GMail-ben is kapunk értesítést, így tuti nem felejthetjük el.

Megérkezett az SMS küldés új korszaka!
Azért néha ne felejtsük el megnézni a számlákat, mert iszonyatosan nagy számlákat kaphatunk egy-egy nagyobb beszélgetés után.

Megérkezett az SMS küldés új korszaka!
Azért néha ne felejtsük el megnézni a számlákat, mert iszonyatosan nagy számlákat kaphatunk egy-egy nagyobb beszélgetés után.

A cikk megjelenését az Android Market támogatta.

Címkék: google sms market android app július 2011 appbrain desksms A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.07.21. 17:39 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr163086911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása