Az új Android Market!

Már kissé ideje volt, hogy új Android Market UI legyen. A Google hivatalos mobil blogjában Kedden jelent meg a hír, hogy az elkövetkezendő napokban-hetekben új Android Marketünk lesz, természetesen új funkciókkal, mint például: könyveket és filmeket lehet kölcsönözni. ( Egyelőre csak az USA-ban) Az új designja a Marketnek kicsit a Windows Phone 7 Launcherre hasonlít. Sok olyan tulajdonsága van, ami WP7 telefonra hasonlít.

Az új Market automatikusan fog minden telefonon frissülni, minden Android 2.2-nél nagyobb verziójú telefon megkapja a frissítést.

Izgatott vagy, hogy milyen lesz? Ne várj olyan sokat rá, hanem töltsd le most!

Letöltés!

Teszt nem sokára!

A cikk megjelenését a KTechstore támogatta.

 

Címkék: google mobil video könyv update market android app július 2011 kölcsonző A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.07.14. 09:48 1 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr273065233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása