Balaton Sound Fesztivál App!

A fesztiválozók gondolom észrevették, hogy egyre több olyan fesztivál papír programfüzetet cserélnek le telefonos programfüzetre. A digitális fesztivál programfüzetek sorából a Balaton Sound  sem maradhat ki. Figyelem fesztiválozók, még nem késő letölteni a programfüzetet. A program jól átlátható. Ez az app mégis más mint a többi. Mivel térképre teszi, hogy a Facebookos barátaink hol vannak!

Miért jó ez?

Senkisem szeretne koncert közepén telefonálni (lehetetlen színpad mellől), smsezni vagy csetelni, de mégis meg akarjuk találni az ismerősünket. Csak belépünk a programba (Fontos információ: csak akkor látjuk ismerősünket elérhetőnek, ha az alkalmazáson belül belépünk a Facebook-os ismerősünket és engedélyeznünk kell az alkalmazást és persze be kell kapcsolni a GPS-t.) és megkereshetjük az ismerősünket.

A cikket a Balaton Sound 2011 támogatta.

Címkék: google mobil balaton fesztivál market sound android app 2011 appbrain A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.07.06. 17:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr423044858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása