HTC Desire S Gingerbread frissítése teszt alatt!

Ugye, mindenki tudja, hogy a HTC egyszer kijelentette, hogy nem készíti el, akkor nagyon sok mindenki akinek Desire S-e van elkeseredett, de rá 1-2 nappal új információt adtak ki, hogy mégis csak lesz frissítés. Most azonban nem megint a frissítés vissza vonását jelentették be, hanem, hogy már tesztelik, szóval hamarosan elérhető lesz a HTC Desire S felhasználói számára a Gingerbread 2.3 OS frissítés. Hurrá!

Hivatalos közlemény: 

"Hi all- We're excited to share that we are testing our build of Gingerbread for HTC Desire and will start doing quality assurance for it this week. When we have an update on availability we'll post another announcement. Thanks for your support!"

A cikk megjelenését a RichPOI News támogatta.

Címkék: google mobil update htc s android app június 2011 desire gingerbread 2.3 A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.06.30. 21:58 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr173028564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása