Angry Birds Seasons - Summer Pignic

Update: És most már hivatalosan elérhető az Android Marketben, az Angry Birds Seasons - Summer Pignic. A frissítés 30 pályát tartalmaz, de egy napra csak egyet kapunk, óval még csak 1 pályán mutathatjuk meg, hogy mire vagyunk képesek.

A nyár sok mindent hoz magával: napsütés, sütögetés a kertben, nyaralás, pihenés és természetesen Angry Birds frissítést. A frissítést ezért is Summer Pignic-re keresztelték el. Izgalmas lesz, ha még nyár közben megérkezik, mert sok olyan Angry Birds felhasználó van, aki a Balaton parton vagy akár tengerparton szívesen játszana új pályákon. A videó szerint egy madárral kell végig vinni a játékot, és ahogy a Seasons-ben van, ismét disznókat kell kiiktatnunk a madarakkal. Na, nézzük:

 

Címkék: google játék android app június 2011 angry birds appbrain angrybirds summer pignic A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.06.23. 09:53 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr523008026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása