Eset Mobile Security!

Gondolom, mindenkinek ismerős, hogy nagyon sok személyes információt hord az okostelefonjában és ha azok megrongálódnak, akkor azok nagyon nagy veszteség is lehet, számunkra mivel ki tudja fejből az összeset, szóval akár örökre el is tűnhet és napjainkban egyre több olyan hír van, hogy ezek az okostelefonok mennyire sebezhetőek, ennek hallatára az Eset (Nod32) kifejlesztette a vírus irtóját Androidra is. Az Eset elsőként mutatta be a programot és nagy sikert is ért el vele. Nagyon sok téren hasznos a program főként ezeket végzi el:

  • Teljes telefonra kiterjedő vírus és károkozó írtás

A szlovák cég víruskereső technológiája az iparágban az egyik legelismertebb, így biztosak lehetünk abban, hogy az EMS a legapróbb kártevőket is megtalálja a telefonunkon és az SD kártyánkon. A program természetesen a számítógépünkre ártalmas állományokat is megtalálja, s karanténba helyezi.

  • Anti-Spam: SMS, MMS, hívás feketelista

Könnyedén hozhatunk létre feketelistákat, mellyel szűrhetjük a beérkező üzeneteinket vagy a telefonhívásainkat.

  • Lopás gátló funkciók: SIM zár

A program a SIM zár mellett lehetőséget nyújt arra, hogy egy beérkező üzenet hatására automatikusan elküldje a készülék GPS koordinátáit, annak érdekében, hogy mielőbb megtaláljuk azt. Emellett távolról lezárhatjuk a telefont, letörölhetjük az összes rajta levő adatot (az SD kártyáról is) vagy akár egy üzenetet is megjeleníthetünk a képernyőn.

  • Rendszerinformációs modul

Az éppen futó folyamatokról, és a telefonunk jelenlegi állapotáról kaphatunk bővebb információt e menüpont alatt.

A Marketben ingyenesen letölthető a BETA verziója!

Market letöltés!

Az viszont fontos, hogy szerintünk a mai világban teljesen felesleges egy anti-vírus program, mivel egy hackernek teljesen felesleges más születési, találkozási (stb.) adatait megtudni.

Címkék: google mobil cikk hack market android app június 2011 appbrain sdcard A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.06.18. 18:58 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532995723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása