Google Books és Music mindenkinek!

Napokban néhány Európában élő emberek észre vették, hogy olyan alkalmazásokat tudnak letölteni a marketről, amely még csak az USA-ban elérhetőek. Ezek szerint nem feledkezte el a Google-nál akik Nexus termékcsaládból választottak telefont, már a Google Books-ot böngészhetjük ingyenesen, viszont a Google Music meghívó hiányában még nem elérhető. Reméljük nem sokára az is elérhető lesz. Ha Nexus One vagy Nexus S készülékünk van, akkor frissítésként letölthetjük az alkalmazást a Marketről. Szóval röviden: Nemzetközi vizekre evez a Google Music és a Google Books alkalmazás. :)

Címkék: google mobil vásárlás samsung music update s market one android app június books 2011 nexus appbrain A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.06.09. 18:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr192971272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása