Angry Birds 2 új verzió.

Az Angry Birds kettő új verzióval készül ezen a héten: Dine And Mine és Rio Carneval néven. A Rovio az elmúlt évben folamatosan dolgozik azon, hogy minnél nehezebb kihívásokkal készítse el a játékait.

Rio Carneval:

A verzió 15 új pályát fog tartalmazni és egy új különleges gyümölcsöt a papayát.

Dine And Mine:

Ebben afrissítésben a föld alatt kellösszerombolni a különféle építményeket, elpusztítani a tolvaj állatokat, és az egyes kihívások elvégzése közben pedig bónuszpontokat is kaphatunk.

Iaz, a fejlesztő cég még nem hirdette meg a kiadás időpontját, de már kis ízelítő videókat már találhatunka kettő új verzióról. Reméljük mihamarabb elérhető lesz az Android Marketban és az Amazon Appstore-ban.

Címkék: mobil update market android app június 2011 angry birds angrybirds rio carneval dine and mine A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.06.08. 19:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802968651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása