LG Optimus 3D hamarosan!

A mobiletelefon szolgáltatók nagyban versenyeznek, hogy kinél milyen árban és milyen kategóriás szuper gépek találthatük. a T-mobile magasra tette a mércét hiszen kínálatába tette a Sony Ericsson Arc-ot és a Samsung Galaxy S II, illetve hamarosan a(z) LG Optimus 3D is a kínálatukban lesz. Az LG Optimus 3D a világ első többdimenzóra képes 4,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. VAN MÉG (:

Froyo OS-t futtató telefon 1,0 GHz-s duplamagos (ARM Cortex) processzorral van felszerelve, illetve kettő darab hátlapi kamrea ( 5 megapixeles, egyenként  2560 х 1920 felbontású). Igaz ma még nem vesszük nagy hasznát de idővel késöbb, majd nagyon is hasznát veszük a 3D telefonnak. RAM: 512 MB, belső memória: 8GB (melyet SD kártya segítségével 32 GB-ig növelhetjük.) Előlapi kamerával is rendelkezik, továbba HDMI csatlakózóval, DLNA csatlakozóval, Bluetooth, Wifi. a telefon képes 3D-s alakalmazásokat is megjeleníteni SZEMÜVEG NÉLKÜL. A szuper telefon árát egyelőre nem tudjuk. A készülékre hamarosan Gingerbread is elérhető lesz. 

Címkék: google mobil cikk wifi bluetooth lg május market t mobile 3d android app 2011 hdmi optimus gingerbread A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.05.31. 16:44 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr212946381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása