Angry Birds Beach Valley

A rovio csütörtökre mondta h érkezik az új Angry Birds frissítés és milyen igaz. Pénteken már látható volt a frissités az Android Market-on és az AppBrain-en is. Úgy mint az előző frissítésbenezen is 30 pálya van. Én megnéztem ma reggel de még nem találtam magam az Android Market-ban a frissítést, de az Amazon Appstore-ban már megtalálható. Nem tudjuk még, hogy a következő frissítés jön, szóval jól összuk be a pályákat, hogy mikor és mennyit játszunk. Van még (:

 

 

Eddig az üres pályákon a hónapok neve volt látható, de most átváltották "Coming Soon"-ra nem lehet tudni miért, reméljük meg érkezik nyár után az utolsó frissítés is.

  

 

Címkék: market app beach angry birds valley angrybirds A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.05.13. 13:43 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr612900688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása