Különkiadás: Élőben az Apple WWDC 2012! - Élő!

Mivel a Best Android News hírportál nem az Apple híreivel önt el titeket nap, mint nap, de mi úgy gondoltuk itt a szerkesztőségben, hogy sok embert érdekel ez az esemény (még az Android felhasználók egy részét is), ezért élőben fogjuk közvetíteni ma este 19 órától az Apple WWDC 2012-es konferencia sorozat nyitó konferenciáját.

Új iOS:

Nos, megérkeztünk a konferenciára, aminek idén San Francisco ad helyet és már most is sokat megtudhatunk az épület díszítéséből, illetve előzetes pletykákból. Az már biztos, hogy ma este Tim Cook vezetésével bemutatják az iOS6-ot, aminek egy újdonsága az Apple saját térkép alkalmazása, ami a Google Mapset válthatja le. Az új térkép mellet, valószínűleg Facebook integráció is belekerülhet az iOS következő verziójába, aminek ma még csak a béta verzióit kaphatjuk meg és minden bizonnyal a teljes értékű verzió csak szeptemberben lesz bemutatva az új iPhonenal együtt. Az új iOS-sal kapcsolatban az is felmerült, hogy lehet, hogy egy ezüstös designt fog kapni, amit már a konferencia alkalmazása is megmutatott nekünk.

Macbook család:

Az új iOS verzió mellet a teljes Mac család kaphat egy nagyobb frissítést. Köztük a Macbook Pro/Air, az iMac, a Mac Pro és a Mac mini, de azt, hogy milyen frissítést kap majd a Mac család azt egyelőre csak találgatni lehet. A 9to5mac elkészített egy látvány tervet az új jövevényről:

Apple TV?


Az utóbbi időkben rengeteg találgatás/pletykák születtek az Apple TV-vel kapcsolatban. Nos, egyelőre csak a pletykák támasztják alá az Apple TV bemutatását, de majd ma este minden kiderül!

iCloud Frissítés:

Pár héttel ezelőtt felröppentek a hírek, hogy az Apple frissíti az iCloud rendszert is. Egy véletlen folytán elérhető volt a beta.icloud.com, illetve “push” üzenetet is kapott valaki az iCloud használata alatt.

OS X Moutnain Lion:

Szinte biztosra vehető, hogy az Apple bemutatja a végleges OS X Mountain Lion nevű új Mac felhasználói felületet. A 10.8-as rendszer legfőbb újdonsága, hogy az  iOS alkalmazások beépülnek az új OS X rendszerre! No persze nem egy az egyben, hanem értelemszerűen átalakítva, de a Game Centertől kezdve egészen a Notification Centerig szinte minden alap iOS alkalmazás elérhetővé válik!

Belesz-e mutatva ma az új iPhone?

Nos, ennek az esélye 35%, hogy ma bemutatják az új iPhone-t (de azért én személy szerint reménykedek benne. :D) Azonban ha kiadják az iOS6 első bétáját, biztosak lehetünk benne, hogy találunk majd új iPhone-ra utaló kisebb-nagyobb nyomokat.

Nos, körülbelül ezekre lehet számítani a mai Apple WWDC 2012-n, ami ne feledjétek el 19:00-kor kezdődik és itt a Best Android News-on élőben követhettek! Nincs más dolgotok minthogy elmentsétek ezt az oldalt a könyvjelzőitek közé és 18:50-kor visszajönni ide!

Az élő közvetítésért kattints a Továbbra!

Élő közvetítés:

 

Címkék: mac apple macbook sanfrancisco 2012 liveblog wwdc ios A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2012.06.11. 13:54 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954579463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása