Samsung Galaxy Tab 7 Plus - sikeres ránc felvarrás

 Az IFA kiállításon bemutatott új Galaxy Tab 7-et az utána levő napokban be is tiltották, de most annak a változatnak egy ránc felvarrott változatát is megvásárolhatjuk majd. A tábla gépre eredetileg egy 2.2-es Froyo rendszert  szerettek volna felrakni, de a végső döntés a Honeycomb mellé esett. A készülék, mint a nevében is látható egy 7 colos kijelzőt kapott, ami Super AMOLED típusú. 

A Plus egy nagyobb processzort - egy kétmagos 1.2 GHz-eset kapott, ami kielégíti a felhasználó elvárásait. Ezek mellett 1 GB RAM-ot, 3 megapixeles hátoldali kamerát, 2 megapixeles előlapi kamerát és egy 4,000 mAh-s akkumulátort kapott. A készülék két memória funkcióval lehet megvásárolni: 

  1. 16 GB-os verzió
  2. 32 GB-os verzió

A Galaxy Tab 7 Plus-ot először azok vásárolhatják meg október végén, akik Ausztriában vagy Indonéziában élnek, majd később a Ázsiaiak, az Amerikaiak, az Európaiak területén lesz elérhető a Galaxy Tab 7 PLUS! 

Címkék: google samsung android 2011 A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.10.01. 16:12 2 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr203270206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

expa 2011.12.05. 17:25:23

Nekem a sima nem plusz-os verzió van de nem sokban marad el ettől. nem értem miért adnak ki egy olyan TAB-MOBIL-t ami csak kicsit jobb az elődnél. Legalább nagyobb kamerát és kijelző felbontást rakhattak volna bele. Nem éri meg a többlet díjat, annyival nem jobb.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása