Sony Ericsson Xperia Ray - Megérkezett a T-Mobile-hoz!

Elsőként Magyarországon:  "Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel."

A T-Mobile Magyarország oldalán és üzleteiben mától elérhető az Xperia Ray. A készülék adatlapja egyelőre elég kezdőeges, mivel az információkon kívül más nem igazán láthatunk egy darab képen kívül. A készülék úgy, mint a többi 2011-es Xperia készülékek, megkapja, majd az Ice Cream Sandwitch 4.0 OS frissítést. 

A készülék nem is olyan régen lett a boltok polcain, de a magyarországi T-Mobile már is a boltjaiban árusítja. A Sony Ericsson újabb készüléke igen nagy jövő előtt áll, mivel a készülék az Xperia Arc tulajdonságait kapta csak egy kicsit más méretben.

"Akik kisméretű, de morcos készülékre vágynak, azoknak a Sony Ericsson a minit és a mini pro-t kínálja. A nagy tepsik kedvelőinek ott van az arc, a kevésbé elegáns, de funkcionális vonalat a neo és a hamarosan érkező pro képviseli, míg a játékos kedvű felhasználók a PLAY kapcsán lehetnek boldogok. Jön még az active, amely a strapabíró telefonok közé lesz sorolható, most pedig itt van a ray mindazok számára, akiknek a mini tényleg mini, az arc pedig túl nagy."

T-Mobile által közzé tett specifikációs lista: 
(A készülék 12 cm magasra sikeredett és 5 cm szélesre.) 

Operációs rendszer
Android 2.3
Megjelenés, kijelző
TFT érintőkijelző (3,3”-es, 480x854 képpont, 16 millió szín, kapacitív), Mobile BRAVIA Engine
Fotó
8,1 megapixeles kamera (Sony Exmor R™ mobil CMOS érzékelő, tizenhatszoros digitális zoom, érintőfókusz, arcfelismerés, stb.)
Videó
HD felbontású videofelvétel (1280x720 képpont)
Internet
Szélessávú internet (HSPA 7,2 Mbps/5,76 Mbps) és Wifi
E-mail
Automatikusan beérkező e-mailek (push)
Zenelejátszás
Zenelejátszó, TrackID ™ - zenefelismerés, sztereó RDS FM-rádió
Memória
300 MB belső tárhely (microSD memóriakártyával maximum 32 GB-ig bővíthető)
Navigáció
A-GPS-vevő, Google térkép (internetkapcsolatot igényel)
Egyéb
microUSB, Bluetooth 2.1, 3,5 mm AV csatlakozó, érzékelők (accelerometer, közelítésérzékelő, fényérzékelő), Facebook, Twitter (Timescape), Gmail, YouTube, alkalmazások
Környezetbarát tulajdonságok
Kisebb és könnyebb csomagolás, GreenHeart™ környezetkímélő fejhallgató, részben újrahasznosított műanyagból.

 

Illetve a csomagban egy akkumulátort, egy hálózati töltőt, egy USB kábelt, egy headsetet és egy 4GB memória kártyát  találhatunk.

Sony Ericsson Xperia Ray

Címkék: google mobil sony update t mobile android 2011 ericsson A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.09.12. 16:13 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr943220997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása