Szeptembertől lesz kapható a Galaxy W

 Az UK-ban már a jövő héttől kapható lesz a Samsung új készüléke - a Galaxy W. A készülék egy 1,4 GHz-s processzort kapott, azzal is növelve a teljesítményét a készüléknek. A készülék egy időben debütál a Galaxy Y, Galaxy Y Pro és M Pro készülékkel. A GSII gyengébbik változata 3,7 hüvelykes kijelzőt, 480x800 képpontos kapacitív multitouch S-LCD érintőkijelzőt, 5 MP-es kamerát LED villanóval, VGA másodlagos kamerát, 14,4/5,76 megabites HSDPA adatátviteli képességet, GPS-t, Wifit, Bluetooth 3.0 modult, 1,4 GHz-s processzort, 4 GB belső tárhely és 1500 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Egyelőre pontos árat nem tudok mondani, de a készülék hazánkban is kapható lesz pár hét múlva.

 

Címkék: google mobil samsung w android augusztus 2011 galaxy gingerbread 2.3.4. A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.08.26. 11:25 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr883181625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása