Új készülékek érkeznek a Samsungtól

Az interneten böngészve a Samsung berlini bejelentését promozó videókat találtok. A berlini IFA szakkiállítás alig egy hét múlva indul el, amire a Samsung nagy meglepetésekkel készül. Elsőszámú újdonsága az idei Galaxy Tab. A Galaxy Tab-et tavaly mutatta be a dél-kóreai gyártó és egy 7 hüvelykes LCD kijelzővel szerelt, amin mára már Gingerbread 2.3 fut, pletykák szerint idén a Super Amoled-os kijelző és Honeycomb-os verziója is az újdonságok között lesz. Sokan egy új bada-t futtató készülékre gyanakodnak a videókból (ez nem lenne meglepő, mivel nem sokára jön ki a bada 2.0-s verziója), viszont legtöbben egy új Galaxy készülékre, melynek HD megjelenítővel és a legújabb android rendszerrel jönne ki. Nos, szeptember elsején minden kiderül. 

Ha érdekel, hogy mik történnek szeptember elsején az IFA szakkiállításon akkor kövessetek, minket és megtudhatjátok. :)

A Továbbra kattintva megnézhetitek a videókat is!

Címkék: google berlin samsung android augusztus 2011 szeptember ifa A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.08.23. 15:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1003173807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása