Samsung vs. Apple - Ezt most ki érti?

Nem rendhagyó cikk:  Nagy fordulatott vett az Apple vs. Samsung per. Az Apple sürgősen LCD kijelző gyártókat keres az LG helyére, mivel az LG nemtudta tartani az iramot. Az Apple a Samsung és a Chimei Innulox segítségét várja, ugyanis nagy a kereslet az iPad 2-k iránt. Ugyebár mindenki halott a tegnapi nap híréről, hogy az Apple - Samsung per most ott tart, hogy a Galaxy Tab 10.1v-t nem lehet Európában forgalmazni.

Vajon a Samsung segíteni fog a "riválisának"?

A Samsung könnyen lehet, hogy csak limitált számban készítené az LCD kijelzőket. Ezáltal a Chimei Innulox vehetné át a Samsung és az LG helyét. De egyes források szerint az LG könnyen vissza veheti első és fő beszálítói helyét ha rendezi a dolgait. 

Ez egy elég bonyolult helyzet mindenki számára.

Címkék: apple samsung per 2 android augusztus 2011 ipad A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.08.11. 15:32 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr973146222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása