Google Navigáció Android - Percre Pontosan Érkezett

 Az elsők között próbáltuk ki a Google újdonságát a Google Navigációt. Egyelőre csak rövidtávon, de elég sikeresnek mondható. A Google egy héttel ezelőtt adott információt, hogy augusztus 11.-én elérhetővé teszi a Navigációját Magyarországon is. A Google számos olyan funkciót tett elérhetővé Magyarországon, amit még más nagyobb országokban nem: Google Traffic, Tömegközlekedési Információk a térképen, Google Navigáció, 3D-s épületek, Fizetős Android Market és minden kisebb frissítés Google Mapsre.

Ki Tudja, hogy miért?:)

A Válasz: Nyilván sokatok hallottatok már a Nav N Go cégről. Nos, ez a cég magyar találmány. A Garmin a hetekben fejeszte be a felvásárlását és a Google mindent megtesz, hogy a szülő országában sokkal jobb legyen, mint a Nav N Go. 

A program az Android OS-t futtató készülékekben alapból telepítve volt csak nem lehetett használni Magyarországon. A Google Mapsben megtalálható a Térkép Részlet Letöltése funkció mellyel, ha letöltjük a térképet akkor azzal 0kb adatforgalommal tudjuk a Navigációt használni. 

A teszt folyamán egyetlen egy idegesítő problémát találtunk az még, pedig a hölgy útvonal mondása: pl.: Fordulj Jobbra, majd Jobbra, majd Jobbra. Ez egy sofőr számára megzavaró lehet, de nyilván való a Google változtat rajta. 

A navigáció minden Andorid OS 1.6 felett futtató készüléknek elérhető. És most jöhetnek a képek: Több Képért Katt Ide: 1, 2, 3, 4,

Címkék: google bkv google maps android augusztus 2011 google navigáció A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.08.11. 11:45 1 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr863145703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VJAN 2011.08.13. 03:10:08

A Garmin a Navigont vásárolta fel. A Nav N Go még nem került sorra, talán nem is fog. Ha Google így folytatja, nem is lesz rá szükség, anélkül is tönkre megy.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása