Apple: Újabb per, most a Motorolát perelik

Percről-Percre:

 Az Apple most a Motorolát fogta perre. Az indok ugyan az, mint a Samsungnál, túlságosan hasonlít az iPadhez. (Hogyan máskép kéne kinéznie egy padnak?) 

Az Apple miután sikeresen felfüggesztette a Samsung Galaxy Tab 10.1v forgalmazást Európában és ausztráliában, most ugyanezt szeretné elérni a Motorola Xoom-nál is. Az Apple ugyanannál a Német bíróságnál próbálkozik. 

Az Európában beadott kereslett, szerint a XOOM stílusjegyei túlságosan hasonlítanak az iPadjéhez. A két cég nem elösszőr találkoztak egymással, már 2 cég 40 szabadalom sértéssel való pert indított egymás ellen az amerikai bíróságon. A XOOM betiltása stratégialiag hasznos lehet az Apple számára, mivel riválisok. 

Címkék: apple samsung per motorola android augusztus 2011 xoom percől percre A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.08.11. 16:17 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43146306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása