Apple: A legértékesebb vállalat

Percről-Percre: Az Apple a legértékesebb vállalat a világon a maga 335,17 milliárd dolláros vagyonnal. Az Apple egyre nagyobb hatalomra tesz szert világszerte. Az Apple újdonsága, hogy a rivális tabletok készítő cégeit bepereli (Motorola, Samsung) a stílusjegyek szabadalma miatt. De az Apple nem sokáig lehet az élen, mivel a HTC, a Samsung és a Motorola is egyre csak növekszik a készülék gyártó piacon.

A nagy kérdés, pedig az, hogy: Vajon ez a hirtelen előre tőrés lehet-e a Samsung Galaxy Tab 10.1v, a HTC és a Motorola periből összejött pénz nagyrésze?

Percől-Percre további cikkei:

Címkék: apple samsung motorola htc tab augusztus 2011 galaxy xoom A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.08.11. 16:43 1 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr123146364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.08.15. 11:01:01

Több okból is inkább Exxon-t vennék. Olajra szükség lesz 10 év múlva is, de iPhone-ra nem. Az Exxon fizet osztalékot és a Beta érték is alacsonyabb.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása