Huawei Vision - Reklámfilm

 A Huawei-től eddig főként költségbarát készülékeket láthattunk. Most Huawei kitört a szokásai alól és elkészített a Vision-t. A Huawei állítása szerint azért van szükség újabb és újabb készülékre, hogy az Android Világába a lehető legszélesebb kínálattal szeretne rendelkezni. A múlthéten bemutatott Huawei Vision érdekessége, hogy unibody technológiával rendelkezik és alumínium borítást kapott ez által teljesen kitűnik a műanyag telefonok világából. A 3,7 hüvelykes kijelző mellett a Huawei 1GHz-es processzort, 512 MB RAM-ot, 2 GB belső tárhelyet, 5 megapixeles hátlapi kamerát és Gingerbred-et kapott. A gyártó most egy 3 dimenziós kezelő felületen dolgozik, hogy teljes mértékben ki tudják használni a Gingerbread OS képességeit. A készülék várhatóan Szeptember elején kerül a piacra. Árát egyelőre nem tudjuk. Most pedig lássuk a friss reklámfilmet:

 

Címkék: google android augusztus 2011 szeptember huawei vision A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.08.09. 11:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr183136497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása