Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Huawei X3 - A Vodafone Kínálatában

A Vodafone a napokban jelentette be, hogy az LG Optimus 3D, HTC ChaCha és a Samsung Galaxy S Plus mellett további 2 új készülék forgalmazását kezdi el. A Vodafone rengeteg játékot, rendezvényt szervez a felhasználóknak, hogy maguknál tartsák vásárlóikat. Így hát a Szigetről sem maradhat le.

Míg a T-Mobile a Xperia Minit, addig a Vodafone az Xperia Mini Pro-t fogja forgalmazni. A Vodafone az Xperia Mini Proval, inkább a hölgyek szívét dobogtatja meg, mivel fehér színével és 3 hüvelykes érintő kijelzős QWERTY billentyűzetes telefon a nőkhöz illik. Ezek mellett a Gingerbreades telefon 5 megapixeles HD kamerával illetve Bluetooth, Wifi és 3G-vel rendelkezik.

A Vodafone második új telefonja a Huawei X3. A telefon az átlagos felhasználóknak tökéletes, mivel egy 3,2 megapixeles kamerával, 600 MHz-es processzorral és 512 Mb RAM-mal rendelkezik. A készülék a Mini Pro-val egyetemben Gingerbreadet használ.


A Mini Pro és az X3 megjelenési dátumát és árát egyenlőre nem tudjuk.

Címkék: google mobil mini sony vodafone pro android július 2011 ericsson huawei xperia gingerbread A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.07.30. 11:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr503111444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása