Samsung Attain - SGSII QWERTY gombsorral felszerelve

Értesüléseink szerint a QWERTY gombsorral felszerelt Galaxy S II - a Samsung Attain - az amerikai AT&T Wireless-nél debütálhat.

A készülék alapja egy SGSII, amit feldob egy QWERTY gombsoros csúszka, a készülék várható neve Samsung Attain. Felmerül a kérdés, hogy miért nem Samsung Galaxy Attain? Mi sem tudjuk. A készülék technikai adatait nem ismertek, de mivel állítások szerint az SGSII QWERTY-s rokona valószínű, úgymint a az SGSII-ből az Attainből sem marad ki semmi jó. A dél-koreai gyártó mondása szerint a telefon az üzleti telefont használóknak lesz tervezve, mivel a csúszkával nem csak gyorsabban lehet írni, hanem pontosabban, + a virtuális billentyűzet nem használja a kijelző értékes felületét.

A készülék piaci premier időpontja és ár nem ismert.

A cikk megjelenését a Samsung Magyarország támogatta.

Címkék: google 2 s android július at&t 2011 galaxy attain A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.07.26. 10:44 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr383100095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása