20th Century Fox - Nagy Tervei

Nemrégibben a 20th Century Fox bejelentette, hogy nemsokára elérhetővé teszi filmjei letöltését az Androidos telefont használóknak.

Az első film októbertől lesz elérhető. A letöltéshez vásárolni kell egy Blu-Ray filmet, majd az abban kapott kóddal számítógépünkön letöltjük az adott filmet, majd digitálisan rámásoljuk a készülékünkre. Az első film az X-Men: Az Elsők.

Vincent Marcais 20th century Fox Marketing részlegének alelnöke szerint:

" Látva az Android Rendszer fejlődését, fontos lépés, hogy mi is támogassuk azt, s  az új funkciónak köszönhetően pedig a Blu-Ray lemezek segítségével mindenki élvezheti filmjeinket a számára elérhető képernyőkön."

Ez nagyon jó hír lehet mindenkinek, mert ha a többi studió is követi ezt a példát akkor nagyon sok Eredeti audiót és videót tölthetünk le Androidos készülékünkre.

A cikk megjelenését a 20th Century Fox támogatta.

Címkék: google mobil audio movie market blue ray android július 2011 20th century fox A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.07.26. 13:58 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr823100701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása