Sony Ericsson Xperia Arc - A Vodafonenál!

Elsőként Magyarországon: "Az idei nagy durranás a Sony Ericssontól igen csak egyedire sikerült. Stílusos, sokat tudó "kis" okostelefon."

A Bravia vonal a formaterven is visszaköszön, lekapcsolt kijelzővel a telefon előlapja nagyon homogén, nehéz megmondani, hogy hol kezdődik a karcolhatatlan képernyő. A kijelző felett közelségszenzor ücsörög, ahol viszont a képernyőt borító plasztik kezdődik, ott van egy csúnya hézag. Illetve nem mondanám csúnyának, mert vélhetően design szempontok alapján lett ilyen íves, viszont a kosz villámgyorsan beköltözik, ami közelről nézve nem túl szép. Alul három gombot találunk, vissza, főmenü és opciók. Kicsit furcsa volt az Incredible S után a sorrend, a Google igazán szabályozhatná, hogy ez fix legyen.

A Vodafone is bevállalta a siker készülék árulását. A Sony Ericsson Xperia arc már nagyot teljesített a T-Mobile-nál. A Vodafone a lehető legkedvezőbb csomagokkal árulja a siker készüléket.

A cikk megjelenését a Vodafone Magyarország támogatta.

Címkék: google mobil sony vodafone arc android 2011 ericsson A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.07.22. 12:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr993088862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása