LG Optimus 2X - Gingerbread Frissítése!

Az Amerikában csak LG G2X-nek hívott készüléknek megérkezett a Gingerbread frissítés. Elvileg az LG szerint még csak tesztelik, de már elérhető a felhasználóknak is. Ez az Európai használóknak nem túl nagy hír, mivel még Európában nem elérhető - legalábbis nincs róla visszajelzés.

Milyen újításokkal rendelkezik a Gingerbread frissítés?

 

  • Az LG szerint megoldódták, hogy ne induljon magától újra.
  • Hosszabb ideig használható.
  • És még sok más.

 

Mivel a telefon 2 magos, még a Gingerbread így sem használja ki, mivel a Gingerbread nem támogatja a 2 magot, de jó hír, hogy az ősszel-télen érkező Ice Cream Sandwitch támogatni fogja.

Mivel a frissítés nem OTA-n jön, ezért az LG Software Updater programot telepíteni kell és néha-néha ránézni, hogy megérkezett-e már.

A cikk megjelenését az LG Magyarország támogatta.

Címkék: google mobil lg android július 2011 optimus 2x gingerbread kétmagos A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.07.22. 09:35 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr713088389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása