Fesztivál Appok

A nyári szünet beköszönésével csak nem ugyan akkor jelentek meg az első Magyar Fesztivál Appok. Ezek azért is hasznosak lehetnek, mivel ha változás történik, akkor azt nem a pénztár mellet egy A4-es lapon látod vagy a színpad előtti várakozásból jössz rá, hanem az androidos telefonod figyelmeztet és közli veled a változást.

LOUD FestBook:

A Marketen már elérhető, mobil programfüzet. Gondolj bele, hogy hány fa kivágását óvod meg, ha nem a programfüzetet használod, hanem az okostelefonod. Térképe is van, amin a színpadok lehelyezkedését tudjuk megtekinteni. Vannak hírek is, ahol a fellépőkről kapcsolatban vagy akár közhasznú híreket is olvashatsz. Akár az egyes fellépéseket kedvenceidé is be tudod rakni vagy információkat tudsz meg az eseményekről, vagy az Info menüpont alatt a riasztásokat is betudod álltani.

Volt 2011:

Az előző alkalmazáshoz képest ez kicsit részletesebb, mivel nem csak a hírekről, a fellépőkről, a színpadokról találsz információt, hanem meg tudod nézni az EU helyszíneket, Étel & Ital helyeket, az Egészségügyi helyeket a fesztivál területén, zuhanyzókat kereshetsz, igényelhetsz fesztivál kártyát vagy akár Sportolási lehetőségeket is kereshetsz.


A cikk megjelenését a Csillagvarázsló támogatta.

Címkék: google mobil fesztivál market volt android június 2011 A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.06.29. 14:10 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr963024617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása