Elsőként A T-Mobile-nál!

És a T-Mobile megint magasra tette a lécet az okostelefonok világában. Ugyanis elsőként nála lesz kapható az LG Optimus Black siker telefon. A telefon nagyon szereti felhívni magára a figyelmet mivel a Nova technológiával nagyon erős fényerőre képes. A 122x64x9,2 milliméteres és 109 grammos LG Optimus Black 4 hüvelykes kijelzőt, 5 megapixeles fő és 2 megapixeles előlapi kamerát, 2 GB belső memóriát, valamint 1GHz-es egymagos Texas Instruments OMAP3 processzort kapott. 

A T-Mobile által közzé tett specifikációs lista:

  • Android 2.2 operációs rendszer
  • 4"-es IPS érintőkijelző
  • 5 megapixeles hátoldali kamera
  • A-GPS-vevő, Google Maps térképszoftver
  • Gmail, automatikusan beérkező e-mailek

Az Optimus Black egy kimondottan elegáns megjelenésű telefon, letisztult és szolid formaterv jellemzi.

Egy kis bemutató:

A matt fekete plasztikból készült hátlap tetején, jobbra tolva találjuk a LED-es villanóval megtámogatott kamerát, amely mellett egy with Google felirat olvasható. A külső hangszóró a jobb alsó sarok környékén kapott helyet, balra pedig egy LG logó került. A hangszóró minősége gyenge közepes, a dinamikatartomány nem túl széles, cserébe viszonylag nagy hangerővel üvöltethetjük a kedvenc zenéinket.

A cikk megjelenését a RichPOI és a Navipro Magyarország Kft. támogatta.

Címkék: google mobil lg black t mobile android június 2011 optimus froyo 2.2 A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.06.25. 20:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr823014557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása