Motorola XOOM

Elsőként Magyarországban a T-mobile kezdte el árusítani a szuper Motorola XOOM tábla gépet. Ez nagy lépés lehet a szolgáltatónak, mivel ez egy elég népszerű gép és úgy el fogják első hetekben kapkodni, mint a cukrot. A Motorola XOOM igen nagy meglepetést okozott bemutató napján, mivel senkise gondolta volna, hogy a Google egy új platformot fog készíteni a nagyobb kijelzővel rendelkező gépekre. Egyéb specifikáció: Van Még(:

Operációs rendszer:

Android 3.0

Megjelenítés, kijelző:

TFT érintőkijelző (10,1”-es, 1280x800 képpont, 16 millió szín, kapacitív, multitouch)

Fotó, kamera:

2 db kamera, egy 5 megapixeles kamera a hátoldalon (kettős LED fotofénnyel), egy 2 megapixeles kamera az előlapon, főként a videochathez

Videolejátszás:

HD minőségű (720p) videofelvétel és -lejátszás

Internet:

Szélessávú internet (HSPA 10,1 Mbps /5,76 Mbps) és Wifi

E-mail:

Gmail, automatikusan beérkező e-mailek (push)

Zenelejátszás:

Zenelejátszó (MP3, AAC és további fájlformátumok lejátszása), sztereó RDS FM-rádió

Memória

1 GB DDR memória, 32 GB belső tárhely (microSD memóriakártya foglalat van, de későbbi szoftverfrissítés után használható)

Navigáció:

A-GPS-vevő, Google Maps térképszoftver (internetkapcsolatot igényel), digitális iránytű

Egyéb:

1GHz NVIDIA Tegra Dual Core processzor, Bluetooth 2.1+ EDR, 3,5 mm audio csatlakozás, microUSB csatlakozás, HDMI csatlakozás, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, külső hangszórók és mikrofon a videochathez, előre telepített Google alkalmazások: Gmail, Google Maps, Google Talk, YouTube, Google Ebooks

Címkék: google wifi motorola tab t mobile android június 2011 specifikáció 3.1 honeycomb 10.1 xoom A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.06.18. 19:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402995764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása