Asus Padfone

Jólolvastátok ASUS PADFONE, amit telefon készülékké lehet átalakítani. Januárban halhaatátok, hogy bemutaták az Eee Pad Transformer, mely az első olyan Android OS-t futtató táblagép amellyel egy kiegészitő segitségével könnyedén netbook-nak tudjuk használni. Most viszont mégegy csodát jelentettek be: Padfone, amely a táblagép csodálatos nagyképernyős adotságait emeli ki, és az okostelefon hordozhatóságát mutatja be. VAN MÉG (:


A telefont a táblaszámítógép hátuljába rejtették el egy rekeszbe, a telefonban 4,3 hüvelkyes kijelző található. Mivel nem sok információt adott az Asus ezért csak annyit tudunk, hogy a Google legújabb Android OS-sal jön hozzánk az Ice Cream Sandwitch-el érkezik. Árat és további információt nem tudunk a tábla-telefonról. A Padfone 2db SIM kártyát támogat, vagyis aki céges tábla-telefonnak használná azoknak ez egy tökéletes választás. A táblagép egy 10,1 hüvelkyes kijelzővel rendelkezik.

Videó a táblagépről!

Címkék: google mobil video cikk asus május tab android 2011 4.3 billentyű icecream honeycomb 10.1 A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.05.31. 17:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952946449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása