HTC-seknek nagy örömhír!

A HTC tulajdonosok most nagyon örülhetnek, hiszen a HTC vezérigazgatója Facebook-on bejelentette, hogy ezentúl nyitott bootloaderrel adja ki készülékeit. (Figyelem csak Android-osoknak.) Már régebben a SE és a Motorola is bejelentette,hogy megpróbálják a lehető legjobb lehetőéget nyujtani a felhasználóknak és fejlesztknek. Van Még!

A Facebook bejegyzés Magyar fordítás részlete:

A felhasználói visszajelzésak túlnyomó többsége azt tartalmazta, hogy a vásárlók szeretnének nyílt bootloader-t a HTC telefonokra. Szeretném, hogy tudjátok: meghallgattuk a kéréseket. Ma megerősítem, hogy többé már nem fogjuk lezárni a készülékeink bootloader-jét. Köszönjük a szenvedélyeteket, a támogatásotokat, a türelmeteket.

Viszont bánatokra azt nem közölték, hogy a már megvásárolt készülékeken feloldható lesz-e.

Ennek a lényege, hogy aki főzött ROM-ot használ az könnyebben tudjon maga is elkésziteni a ROM-ot. Viszont a gyártok egy hónappal ezelőtt elkötelezték magukat, hogy 18 hónapon belül frissítik az összes Androidos telefonjukon futó szoftvert.

Címkék: google mobil cikk sony motorola május htc root android 2011 rom ericsson bootloader developers A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.05.28. 20:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702939568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása