Logitech kínálata Androidra!

A Logitech elkészítette a billentyűzetet és egeret az Androidhoz. Mostmár nem csak iPad-hez, hanem Honeycomb-os gépek is megkapják a remekműveket. Míg az iPad-nél nem, addig az Androidnál szóba jöhet a vezeték nélküli kapcsolódás is. Az állvány+billentyűzet kombináció remekül jöhet ha egyhelyben használod, az egér például ha HDMI-n keresztül TV-re köötjük a készüléket akkor jöhet jól, hiszolyankor nem a legjobb az éritőpad. A billentyűzethez elég a 3.0-as verzió viszont a bluetooth-os egérhez még meg kell várni a HoneyComb 3.1-et. 

Címkék: google cikk egér bluetooth május tab android 3.0 állvány 2011 billentyű 3.1 honeycomb A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.05.24. 15:59 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32929051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása