Bump - a fájlátvitel másképp

A Bump Technologies egy olyan cég ami kifejlesztette a Bump-ot mellyel könnyedén oszthatunk meg egyik ismerősünkkel fájlokat bluetooth, infraport vagy e-mail segitsége nélkül. A Bump segitségével akár egy rázásra összpárosithatunk 2 készüléket. Majdnem egy-két héttel ezelött lett publikus az új 2.0-s verzió melyet elérsz az Android Market-en is. Az újítás elődjéhez képest teljesen új kezelőfelületet kapott.

Akár telpített telefonszámokat vagy akár még névjegyeket is át tudunk küldeni. A Bump-nak muszály engedélyeznünk a GPS műholdra a kapcsolodást hisz pontos helymeghatározással képes csak működni. Még azt is elérhetjük vele h több százezer km-rel alrébb megtudjuk nézni a párosított készüléken hordozott üzeneteket. Az alkalmazás elérhető ingyenesen a Market és azoknak ajánljuk akik sűrűn küldözgetnek fájlokat ismerőseiknek készüléken keresztül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: google gps market android fájl bump appbrain A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.05.13. 13:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr372900647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása