Percről-Percre: Az Apple most a Galaxy S-t tiltaná ki

Az Apple per sorozat egy következő fázisához érkezett, most az Apple vállalat egy újabb hamis képekkel ment bírósághoz, melyen a Samsung Galaxy S-ek ugyan akkorák, mint az Iphone 3Gs. Az Applenél ismét megmutatták, hogy tudnak Photshoppolni.:) A Holland bíróságra most egy olyan képet adtak be, melyen azt akarják bizonyítani, hogy a két készülék ugyan azokat a méreteket képviseli sőt még a kezelő felülettel is játszottak. Aki nem is ért a készülékekhez az is tudja, hogy az Iphoneokban egy 3,5 hüvelykes kijelző kapott helyett, míg a Galaxy S-ben egy 4 hüvelykes, szóval képtelenség. :)


Az Apple a Galaxy S-nél a menüjét muttatja, míg  a saját készülékénél a home screen-t. A bíróság persze nem a képek alapján dönt. Folynak a vizsgálatok, hogy igazak-e a képek.


A cikk megjelenését támogatta a RichPOI.com kereső óriás és hírportál.

2011.08.23. 17:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr293173947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Lájkoltál már Minket?

Látogatók

Friss topikok

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása